Køb og salg af metal i Nordjylland

Kontakt os for køb og salg af metal i Nordjylland

Har du brug for en del jern og metal, eller står du måske med en masse, som du skal af med? Det kan også være, at du eller din virksomhed står overfor et stort projekt, hvor I har brug for faste leveringer af jern. Hos os, Sørup Handel & Nedbrydning ApS, har vi mange års erfaring som jernhandler og har stor ekspertise i køb og salg af jern og metal.

Et lokalt forankret firma

Vi er en familieejet virksomhed med lokal forankring i Nordjylland. Vi har mange års erfaring med køb og salg af metal og jern og står klar til at gøre en god handel med vores kunder.

Vores moderne og professionelle maskinpark kan løse lige den opgave, som du har brug for, og vi står klar til at aftale afhentning med lastbil eller aftale om fast tømning med dig. Vi er klar til atindfri dine behov som din lokale jern handler.

Private- og erhvervskunder i Nordjylland

Vi har erfaring med metal- og jern handel med både private og erhvervskunder, og vi opsatte på at udføre et professionelt og grundigt stykke arbejde til aftalt tid. På den måde kan du være sikkerpå, at din opgave bliver udført korrekt.
Vi har mange års erfaring som jern handler, men vi tilbyder også andre opgaver såsom nedbrydningsopgaver, vognmandskørsel og køb og salg af konkursboer.

Vi står klar til at overtage de opgaver, som du eller din virksomhed i Nordjylland måtte stå med i forbindelse med salg af jern og metal. Vi har 25 års erfaring i branchen og er altid klar på at gøre en god handel. Det er altid godt at have en god og tillidsfuld partner, når det kommer til at store jern handler, og der står vi klar til at være din partner.

Kontakt os