Nedbrydning i Nordjylland

Vi klarer alle former for nedbrydningsarbejde

Står du overfor et stort projekt? Måske du skal have renoveret huset eller nedbrudt en bygning, sådu kan bygge nyt? Uanset om du er privat eller har brug for hjælp i din virksomhed, kan vi rykke ud og klare arbejdet for dig.

Sørup Handel og Nedbrydning ApS er dit nedbrydningsfirma i Nordjylland.

Brug sommeren på projekter

Sommeren er ideel til at få udført de projekter, som du ellers ikke har overskud til resten af året. De lange og lyse dage og varme temperaturer giver gode betingelser til arbejdet på de større projekter.

Hvis du står overfor et større nedbrydningsarbejde, kan det være klogt at få det ordnet i løbet af sommeren. På den måde kan du begynde på at bygge det nye hus om efteråret.

Et nedbrydningsfirma med mange års erfaring

Hos Sørup Handel og Nedbrydning ApS har vi mange års erfaring med nedbrydningsarbejde og er altid klar til at gøre en god handel og udføre et professionelt stykke arbejde. Vi er en familieejet virksomhed og går op i god kundeservice og at udføre opgaverne til tiden. Derfor vil din opgave blive behandlet ordentlig af os.

Vi er lokalt forankret i Nordjylland og kender til lokalområdet. Med vores moderne og professionelle maskinpark er vi i stand til at klare lige den opgave, som du står overfor.

Selvom det kan være spændende at have et stort nedbrydningsprojekt, bør du ikke stå alene med det. Det kan hurtigt vokse dig over hovedet, og efter de første par dage finder du ud af, at det faktisk er rigtig hårdt arbejde. Derudover er der store mængder materialer og affald, der også skal håndteres korrekt.

Tøv ikke med at kontakte os, og lad vores maskiner gøre arbejdet for dig. På den måde er du sikret, at arbejdet bliver gjort ordentligt og professionelt.

Kontakt os